Občanské sdružení ZUBČICE SE BAVÍ

Poleťte s námi na křídlech zábavy

14.09.2014 11:41

... tak zní název projektu společnosti PRO BONUSYS MARKETING, která velmi úzce spolupracuje s některými pražskými divadly (Švandovo divadlo, Divadlo Radka Brzobohatého, Divadlo Metro, Studio dva divadlo, Divadlo Hybernia, Black light theatre, Divadlo Ta Fantastika, Rockopera Praha). Pro tato divadla zajišťuje výše uvedená společnost marketingové akce, díky nimž jsem zajistil (především) pro naše členy zajímavou nabídku a to významné slevy (50%) na vstupném do těchto divadel na jejich představení.

Výčet představení mám v tištěné formě u sebe a je jich tolik, že se musím přiznat - nechce se mi je sem všechny vypisovat, avšak jsou zde zastoupeny snad všechny divadelní žánry. Nicméně, velice rád vše ukážu, vysvětlím a rozdám slevové vouchery (poukázky) všem zájemcům. Vzhledem k tomu, že jsem nepřišel na to, jak vouchery spravedlivě rozdělit, musím to nechat na starém pravidle "Kdo dřív přijde ...", tedy neváhejte, jejich počet je omezený.

K tomuto kroku jsem se odhodlal na základě výsledku dlouhodobé ankety, ve které jste se vyjádřili PRO kulturní akce a to i pro děti (jsou v nabídce rovněž zastoupeny). A ačkoli se jedná o Prahu, není to zas tak daleko (nejedná se o New York, ani o Sydney) a jako rodinný výlet si to jistě užijete (mamku s dcérkou vypustíte do Ikea, taťka se synkem do technického muzea, taťkové bez synků k Flekům, a pak hurá do dívadla :-) ).

 

Krásný den

Kuba

 

 

Vyhledávání

Kontakt

ZUBČICE SE BAVÍ, z.s. Zubčice 2, 38232 Velešín +420725030517

Anketa

Měli by jste zájem o zájezd na muzikál?

Ano (607)
59%

Ne (417)
41%

Celkový počet hlasů: 1024